Tør du drømme stort?

Hvilke tanker gør du dig, når du hører ordet drømme?

Tænker du, at drømme er lig med fantasi, muligheder eller mål?

Dagdrømmeri kan være en meditativ pause fra en stresset hverdag. Der er frit valg på alle hylder for at skabe de mest fantastiske, lukrative og spændende scenarier. Du kan gøre dig selv til Master of the Universe, CEO for en stor virksomhed, stjerneskuespiller med 7 oscars og 5 Golden Globes stående hjemme på hylden. 

Du kan også se dig selv sidde på en bænk, hvor havet slår ind over molen; på en bjergtop i Himalaya eller på et lille husmandsted på Lolland. Der er ingen grænser, og pausen fra et pulserende liv eller fra en situation, som det ikke er så rart at være i, kan være en lease for sjælen.

Drømmeri kan gøres til en meditativ daglig praksis, som du fast sætter tid af til. Fem, ti eller femten minutters dagligt drømmeri kan anvendes til at stresse ned. Til at få positive tanker frem og fylde dit hoved og derved skabe positive dønninger ud i hele kroppen. 

Positivitet er en sikker vinder i forhold til at gøre livet lettere. Ikke for at nedgøre svære emner, hændelser eller perioder – men for at gøre dem nemmere at komme igennem. For at gøre dig mere robust og give større overskud.

Drømmene kan være et kim til at se muligheder og være startskuddet til at forme et mål for fremtiden. Ved at tage drømmen, se muligheden og konkretisere den i en målsætning og en proces, hvor du gør de enkelte elementer i at opnå målet anskueligt, så har du pludselig en farbar vej til at nå, det du gerne vil.

Visualisering kan bruges til at ”gendrømme”. Det vil sige, at du bevidst oplever din drøm igen og igen – og gerne så detaljeret som muligt. Daglige visualiseringer om det, du gerne vil opnå, gør målet lettere at nå.

If you can dream it – you can do it

4_Outro.jpg