Coaching

Coaching handler om at stille de rigtige spørgsmål, så du selv kommer med de svar, som du har brug for i forhold til at handle på dine udfordringer eller problematikker. 

Coaching går ud på at give støtte og hjælpe dig til at skabe og leve det liv, som du virkelig ønsker. Desuden er coaching en anerkendt metode, hvis du vil udvikle dig fagligt eller personligt. Ønsker du forandring, klarhed eller nye perspektiver er coaching velegnet. Du kan overvinde meget mere end du tror med de rigtige redskaber og opnå ting, du ikke havde troet mulig.  

Coaching bygger en bro mellem erkendelsen af, hvor du på nuværende tidspunkt befinder dig - og erkendelsen af, at du har potentialet til at befinde dig, hvor som helst du vil. Du har al mulig grund til at stole på, at du kan gøre noget ved det. 

Ønsker du coaching, har du taget det første skridt på vejen til at indse, at du fortjener og har mulighed for at leve dine drømme fuldt ud.

coaching_unge_kvinder_københavn.jpg

Hvad er coaching og hvordan kan det hjælpe mig?

Coaching er ikke terapi, men et udviklingsværktøj i form af samtale, der er rettet mod nutiden og fremtidige mål. Gennem dialog, tager vi udgangspunkt i dine målsætninger, hvor du får hjælp til at skabe klarhed over dine mål og problemstillinger, og får sat rammerne for en positiv forandringsproces. Jeg hjælper dig med at se tingene i et andet perspektiv og med at vende blikket mod nye muligheder. 

I samarbejde finder vi ud af: 

·     Hvad du vil

·     Hvorfor du vil det

·     Hvad forhindrer dig i at gøre det, samt 

·     Hvordan du laver en plan for at opnå det, du ønsker.

Coachingforløb 

Et coachingforløb behøver ikke at være langt, det kan være alt fra 1-3 afklarende sessioner til at strække sig over flere måneder. Indholdet i en coaching session er individuelt og afhænger af, hvilke udfordringer der er tale om. Det vigtigste er, at du får den hjælp, som du har brug for og at der tilrettelægges et forløb, der passer til dig.

15 min. gratis og helt uforpligtende samtale

Du er meget velkommen til at ringe til mig, og fortælle mig om dine drømme og udfordringer - hvad du har brug for hjælp til. Sammen kan vi tale om dine problemstillinger og jeg kan fortælle om, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig. Tænker du efterfølgende, at jeg er den rette til at hjælpe dig, kan vi sammen aftale en tid eller evt. forløb. 

Ring på 42 34 62 46 eller skriv her

Se priser for coaching her:

6958.jpg

Om mig

Jeg er uddannet læge, Master i Positiv Psykologi, coach, kognitiv terapeut, løsningsfokuseret korttidsterapeut og har grunduddannelse i mindfulness samt den motiverende samtale.

Coaching læringsforløb.jpg

Gruppeforløb

Er du stresset? Få hjælp til at komme af med din stress - meld dig til et gruppeforløb.