Referencer

Lær metoder, prioritering og strukturering

”Jeg er glad for at have deltaget, fordi forløbet har givet mig metoder til at håndtere stressede perioder, prioritere mine ambitioner og strukturere min tid. Kan klart anbefales!”

- Frederik Strøm Friborg

Konkrete værktøjer

”Forløbet i Mental Robust foregår i en meget afslappende og tryg atmosfære. Man vælger frit, hvor meget man vil give af sig selv, og under forløbet tilegner man sig desuden en bred vifte af konkrete værktøjer og øvelser, som man kan bruge med det samme. Selv kan jeg stærkt anbefale gruppeforløb.”

- Otto Engelhardt

Få positive perspektiver på dig selv og dine potentialer

“Udover at man kan spejle sig selv i de andre, kan man når man bruger hinanden på den rigtige måde, også få spærret øjnene op for nye og meget positive perspektiver på en selv og de potentialer, man besidder. Annette er i disse situationer dygtig til, på samme tid at være styrende og holde sig i baggrunden, og der er i det hele taget ingen som helst tvivl om, at hun interesserer sig for en og rigtig gerne vil hjælpe”

- Otto Engelhardt

Lær at styrke din mentale bevidsthed - bl.a ved brug af meditations- og vejrtrækningsøvelser

”Annettes forløb var både meget spændende og enormt lærerigt. Ikke mindst fordi Annette er en fantastisk formidler og tydeligt bevidst om at skabe en god og tryg atmosfære for forløbets deltagere. Som deltager, blev vi introduceret til Annettes lange kendskab til coaching og psykologien, efterfulgt af viden om hvorfor og hvordan forløbet virker. Vi gennemgik forskellige metoder, der havde til formål at styrke bevidstheden om vores tanker, følelser og kroppens sammenhæng med disse. Gennem simple spørgsmål, der fik os til at overveje daglige glæder eller udfordringer, blev vi klar over, hvor tæt psyken og fysikken hænger sammen, og hvordan man gennem fysiske øvelser som meditations- og vejtrækningsøvelser, kan styrke ens sind og humør.”

- Nynne Jung

tankebevidsthed mod psykisk pres og triste perioder

“Jeg har gjort meget brug af forløbets indhold i perioder med psykisk pres – og i triste perioder, hvor jeg med meditation og tankebevidsthed har omvendt negative tankemønstre til positive.”

- Nynne Jung

udtalelser