“Jeg kan varmt anbefale et samtaleforløb hos Annette. Hun er varm, professionel og får på en rolig og naturlig måde skubbet til nogle tankemønstre og sat en personlig udvikling i gang. Jeg har haft et 'kvindeliv' forløb, og vi kom omkring mange af de udfordringer, jeg står med her midt i livet med ægteskab, fuldtidsarbejde, store børn samt forældre, der er ved at blive gamle. Jeg fik med hjælp fra Annette set på min egen rolle i mine relationer og fundet frem til forskellige tiltag, som jeg kan bruge til at føle mere frihed og egen styring i mit liv. Tusind tak for det Annette.”
- Charlotte, 47 år.

”Forløbet i Mental Robust foregår i en meget afslappende og tryg atmosfære. Man vælger frit, hvor meget man vil give af sig selv, og under forløbet tilegner man sig desuden en bred vifte af konkrete værktøjer og øvelser, som man kan bruge med det samme. Selv kan jeg stærkt anbefale gruppeforløb.”

- Otto, 19 år.

“Jeg har haft stor glæde af mit forløb hos Annette. Hun har været en værdifuld coach og har været en god kilde til inspiration og læring. Hun har givet mig metoder til at håndtere stressede perioder og jeg kan varmt anbefale et individuelt forløb hos hende.”

- Birgitte, 36 år.