Mindfulness

Hvad er mindfulness?

Mindfulness er at være fuldt til stede i nuet. At være mentalt vågen og opmærksom på det helt basale: at trække vejret, at bruge sine sanser og se, høre, mærke og føle alt, hvad der foregår omkring en lige nu. 

I en 1:1 session vil du kunne lære at blive mindful på en måde, der passer til dig og ind i din hverdag.

Det vil være et vigtigt forebyggelsesmiddel for dig til at få ro i hverdagen og til at bekæmpe f.eks. stress, angst og depression.

Gør noget godt for dig selv:

Mindfulness.jpeg

Mindfulness er at have alle sanser åbne, kroppen i balance og sindet fyldt med opmærksomhed på det, du gør i dette øjeblik. Glemme den indre dialog og være tilstede i nuet - uden at dømme eller vurdere. Mærke stilheden og lære at sætte pris på den. 

Ved at lære sammenhængen mellem dine tanker og følelser, mærke dine fysiske reaktioner samt være opmærksom på dine handlinger, vil du blive bevidst om dine mønstre og vil kunne lære både at acceptere dem samt at kunne ændre dem. 

Mindfulness mod depression, angst og stress

Fælles for depression, angst og stress er, at du er fyldt med negative tanker. Mindfulness kan hjælpe med at opfatte og acceptere, at tankerne er der. Fortælle dig selv, at det er ok for en stund og derefter begynde at arbejde på at ændre tankemønstrene.

Mindfulness til forebyggelse 

Når du er mental robust, er du i bedre stand til at klare udfordringer. Det vil sige, at du har opbygget en kapacitet, der har øget dine evner til at håndtere modgang. Du har en værktøjskasse med redskaber til at tage frem i tide så problemerne ikke vælter dig.

Mindfulness når man vil High Performe 

Mental træning kan fremme positivitet, kreativitet, energi, venlighed, glæde og ro. Det gør det lettere at være være struktureret, konstruktiv, have overblik og sætte mål. Du kan nå længere og overkomme mere på en sjovere og nemmere måde. 

Vær ikke bange for spørge om hjælp, for der er hjælp at hente.

6958.jpg

Om mig

Jeg er uddannet læge, Master i Positiv Psykologi, coach, kognitiv adfærdsterapeut, løsningsfokuseret korttidsterapeut og har grunduddannelse i mindfulness samt den motiverende samtale.

Udtalelser.jpg

Udtalelser

Se hvad andre har sagt om forløb hos Mental Robust.